RUČNE VIAZANÝ vlnený koberec Vintage 10311, rám, ornament - béžová

Nový produkt

hrúbka: koberca: cca 5 mm

hmotnosť: cca 2,20 kg/m2

druh priadze: 100% vlna

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

1 019,06 € s DPH


Pozor: Posledné kusy na sklade!

Tabuľka dát

Materiálvlna
Tvarobdĺžnikový
Vzorkvety

Detaily

RUČNE TKANÉ KOBERCE

Ponorte sa do jedinečného sveta tureckých kobercov, ktoré sú tými najskvelejšími príkladmi tradičného remeselného spracovania. Každý z prezentovaných kobercov je jedinečný, jedinečné majstrovské dielo, ručne tkané s precíznosťou a zmyslom pre detail. Pochádzajú z tureckých provincií Isparta a Ladik, ktoré sú známe svojou dlhou tradíciou tkáčstva. Priemerný vek prezentovaných kobercov je 20-30 rokov, každý koberec má svoju históriu, dodáva interiéru jedinečný charakter, v súlade so súčasným vintage štýlom. Starožitné vlnené koberce budú jedinečným doplnkom do rôznych miestností. Skvele sa budú hodiť do obývačky a spálne, ale budú aj zaujímavým doplnkom do kancelárie či chodby.
Každý kus tejto kolekcie je vyrobený zo 100% vlny, vďaka čomu sú výrobky mimoriadne odolné. Koberce vyrobené z tejto prírodnej suroviny sú už po stáročia cenené pre svoju vysokú kvalitu a hygroskopické vlastnosti.

Prezentované koberce sú napriek svojmu veku vo výbornom stave. Tieto produkty boli starostlivo vybrané. Každý koberec bol dôkladne vyčistený, orezaný a vybielený, čím sa mu vrátil pôvodný lesk a odhalili jeho plné farby. Vďaka tomu je každý koberec vo výbornom stave.

Charakteristické vlastnosti ručne tkaných starožitných vlnených kobercov:

- fleece je vyrobený zo 100% prírodnej vlny;
- každý koberec je jediný svojho druhu, ide o starostlivo vybrané produkty, ktoré sa objavujú iba v jednotlivých kópiách;
- koberec má svoju históriu, vnáša do interiéru jedinečnú retro a vintage atmosféru;
- krátky fleece uľahčuje každodennú starostlivosť.


Pozývame vás pozrieť si našu kolekciu starožitných, ručne tkaných vlnených kobercov! Každý z prezentovaných kobercov sa môže stať nielen dekoratívnym prvkom, ale aj vniesť do interiéru atmosféru a kultúru vzdialených provincií Isparta a Ladik, pričom zostane v súlade s ekológiou a myšlienkou trvalo udržateľného rozvoja.

 

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku