Koberec KASHQAI 4362 400 ornament zelený / vin roșu

Nový produkt

hrúbka koberca: cca 10 mm

hmotnosť: cca 2,80 kg/m2

druh priadze: 100% Přírodní vlny

hustota vlasov: 670.000 bodov/m2

krajina pôvodu: Belgicko

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

175,45 € s DPH


Pozor: Posledné kusy na sklade!

Tabuľka dát

Materiálvlna
Tvarobdĺžnikový
Vzorkvety

Detaily

Vlnené koberce z kolekcie KASHQAI - funkčnosť a elegancia v klasickej verzii

Chcete vniesť trochu luxusu do interiéru vášho domova? Vlnené koberce sú riešením, ktoré to veľmi uľahčuje. Oveľa vyššia kvalita v porovnaní so syntetickými kobercami bude spríjemňovať vašu domácnosť komfortom a mäkkosťou koberca po dlhé roky.

Vlnené koberce z kolekcie KASHQAI sú perfektnou kombináciou pre milovníkov vintage štýlu a ekologických riešení. Vlna je doteraz najlepším známym materiálom, z ktorého sa dajú vyrobiť textílie ako odevy a koberce. Vlnené koberce svojou hebkosťou a hrejivosťou určite potešia aj tých najnáročnejších zákazníkov. Táto kombinácia pohodlia a funkčnosti je ideálna do miestností, kde každý deň relaxujeme, alebo do miestností, ktoré potrebujú trochu tepla. Vlnené koberce sú tiež známe svojou trvanlivosťou a odolnosťou proti opotrebovaniu. Vďaka prirodzenej elasticite vlákien si tieto koberce zachovajú svoj tvar a vzhľad až niekoľko rokov. Nami ponúkané koberce KASHQAI pochádzajú z renomovanej belgickej továrne OSTA, ktorá je preslávená svojimi kvalitnými výrobkami a zmyslom pre najmenší detail.

Vlnený koberec je najvhodnejší do obývačky, spálne alebo šatne. Tento prírodný materiál má však jednu nevýhodu – rýchlo absorbuje tekuté nečistoty. Vlnené koberce preto v kuchyni neodporúčame používať, aj keď by sa do tejto miestnosti určite krásne hodili.

Charakteristické vlastnosti koberca KASHQAI:

  • Vyrobené zo 100% vlny - ekologického a k prírode úplne šetrného materiálu;
  • Krásne farby v kombinácii s vintage vzormi dokonale zapadnú do každého interiéru, najmä do toho v retro štýle;
  • Je certifikovaný OEKO-TEX - výrobok je testovaný a testovaný, čo zaisťuje bezpečnosť pre užívateľov a životné prostredie;
  • Najvyššia kvalita v kombinácii s vysokou odolnosťou materiálu a jeho flexibilitou robí tento výrobok krásnou dekoráciou až tucet rokov;
  • Koberec vyrobený z vlny môže byť spočiatku mierne prašný – to je prirodzená vlastnosť tohto materiálu. Uisťujeme vás však, že to nie je nijako zaťažujúce ani škodlivé.

Vneste do svojho domova nádych luxusu s kobercami KASHQAI!

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku