Béžový koberec NEPAL 2100 kruh stone, sivá - vlnený, obojstranný

Nový produkt

hrúbka koberca: cca 18 mm

hmotnosť: cca 2,0 kg/m2

druh priadze: 100% vlny

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

75,05 € s DPH


Tabuľka dát

Materiálvlna
Tvarkoleso
Vzorrôzne vzory

Detaily

Kolekcia kobercov NEPAL je poctou prirodzenosti a remeselným tradíciám.

Každý koberec v tejto kolekcii je jedinečný produkt, plne ručne vyrobený z tých najkvalitnejších surovín. Táto nezvyčajná kombinácia novozélandskej vlny a tradičného tkania na krosnách dodáva týmto kobercom jedinečný charakter.

Hlavnou prednosťou kolekcie NEPAL je použitie 100% novozélandskej vlny, ktorá zaručuje nielen odolnosť, ale aj bezkonkurenčnú mäkkosť a výnimočnú kvalitu. Každý koberec z tejto kolekcie je vyrobený pomocou tradičného tkania na krosnách, čo znamená, že nie sú sériovo vyrábané, ale individuálne vytvorené zručnými remeselníkmi. Tento ručný proces dáva kobercom jedinečný charakter, vďaka čomu je každý z nich jedinečný.

Praktickým riešením je obojstranný charakter koberca, ktorý predlžuje jeho životnosť. Rustikálny charakter kolekcie dokonale zapadne do rôznych interiérov, dodá teplo a útulnosť. Tieto koberce sú ideálne do obývačky, spálne alebo chodby a dodávajú miestnostiam jedinečný a elegantný vzhľad s aktuálne módnym retro nádychom. Za zmienku tiež stojí, že vlna používaná na výrobu kobercov NEPAL má prirodzené antialergické a hygroskopické vlastnosti a ľahko sa udržuje v čistote. Je to ekologická voľba pre tých, ktorí si cenia nielen estetiku, ale aj starostlivosť o životné prostredie.

Charakteristické črty kolekcie NEPAL:

- prírodné farby vlny, od jemných béžových až po nasýtené hnedé;
- použitie 100% prírodnej novozélandskej vlny;
- majú certifikát OEKO-Tex, ktorý dokazuje, že sú bezpečné pre užívateľov a životné prostredie;
- možno použiť s podlahovým kúrením.


Kolekcia NEPAL to nie sú len koberce – je to vyjadrenie vášne, tradície a starostlivosti o prírodné krásy, ktoré možno preniesť aj do našich domovov.

 

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku