CASABLANCA WASHABLE 71511060 koberec béžový / sivý - prateľný, melanžový, slučkový

Nový produkt

hrúbka: koberca: cca 10 mm

hmotnosť: cca 1,90 kg /m2

druh priadze: 100% polypropylen

▪ koberec lze prát v pračce

zem pôvodu: Belgie

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

52,46 € s DPH


Tabuľka dát

Materiálpolyester
Tvarobdĺžnikový
Vzorbez vzoru

Detaily

Umývateľný koberec CASABLANCA – krásne a praktické riešenie pre váš domov

V trendoch interiérového dizajnu naďalej dominujú koberce bez vzorov. Sú nadčasové, univerzálne a dajú sa prispôsobiť doslova akémukoľvek priestoru, štýlu a užívateľským preferenciám. Niet divu, že kolekcia kobercov CASABLANCA si ukradla srdcia tisícov užívateľov.
 
Kolekcia kobercov CASABLANCA WASHABLE je séria jedinečných produktov, ktoré si zamilujú nielen milovníci dobrého štýlu, ale aj praktických riešení. Najväčšou výhodou novej série kobercov CASABLANCA je, že sa dajú prať v práčke vďaka tomu, že majú špeciálny plstený podklad. Slučkový vlas koberca sa tiež veľmi ľahko udržiava čistý. Navyše kvalitné vlákna v kombinácii s krásnymi farbami dodajú každému interiéru úplne nový charakter. Vysávanie tohto koberca je oveľa rýchlejšie ako pri iných prípravkoch a väčšie nečistoty ľahko odstránite vlhkou handričkou.
Koberce CASABLANCA WASHHABLE sú skvelým riešením pre majiteľov domácich zvierat. Slučkové tkanie koberca sa bude veľmi ľahko čistiť od vlasov. Túto sériu kobercov si zamilujú aj najmenší užívatelia - vo vnútri zabalenom rúne sa nestratia ani tie najmenšie hračky a nečistoty sa budú dať ľahko odstrániť. Koberce z kolekcie CASABLANCA sa budú hodiť do každej domácnosti a plne sa prispôsobia potrebám členov domácnosti. Ich krásny dizajn vnesie do interiéru eleganciu, teplo a jedinečné čaro.

Charakteristické vlastnosti koberca CASABLANCA UMÝVAJÚCE:

- Krásne, prírodné farby sa budú perfektne hodiť ku každému štýlu v obývačke, spálni, kuchyni, predsieni, pracovni či detskej izbe;
- Vyrobené zo 100% polypropylénu - veľmi odolného syntetického materiálu odolného voči rozdrveniu;
- Dá sa prať v práčke. Len nezabudnite, že teplota prania by nemala presiahnuť 40 °C;
- Výrobok je certifikovaný Oeko-Tex. To znamená, že koberec je úplne bezpečný pre alergikov a deti a nezaťažuje životné prostredie;
- Možno použiť aj s podlahovým kúrením.

Presvedčte sa sami a uvidíte, prečo tisíce ľudí milujú kolekciu kobercov CASABLANCA!

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku