Koberec AKRYL ELITRA 6656 Abstrakcia sivá / farba slonoviny

Nový produkt

hrúbka koberca: cca 12 mm

hmotnosť: cca 2,5 kg/m2

druh priadze: 100% acryl

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

203,31 € s DPH


Pozor: Posledné kusy na sklade!

Tabuľka dát

Materiálakryl
Tvarobdĺžnikový
Vzorrôzne vzory

Detaily

Krásne a elegantné - akrylové koberce z kolekcie ELITRA

Pred výberom dokonalého koberca do interiéru si každý kladie množstvo otázok. Aký koberec by ste si mali vybrať, aby vám zostal krásny po dlhé roky? Ktorý produkt bude najlepší pre ľudí trpiacich alergiami? Aký produkt kombinuje vysokú kvalitu a krásny dizajn? Odpoveď na všetky tieto otázky je jediná - akrylový koberec z kolekcie ELITRA.

Kolekcia moderných kobercov ELITRA bola vytvorená s cieľom vniesť nádych elegancie, štýlu a prestíže aj do skromnej miestnosti. Jemné, veľmi módne vzory dodajú každému interiéru nový charakter. Akryl ako jeden z najlepších materiálov zaručuje, že spokojnosť s kvalitou spracovania a krásnym dizajnom bude tešiť členov domácnosti aj hostí ešte dlhé roky.

Akrylový koberec je najlepším riešením aj pre alergikov. Syntetické akrylové štetiny nesenzibilizujú a zabraňujú hromadeniu prachu. Husto tkané vlákna sa mimoriadne ľahko čistia.Čo je dôležité aj pri alergiách, prirodzenou vlastnosťou akrylu je, že sa na ňom nevyvíjajú roztoče, baktérie, plesne ani huby.

Charakteristické vlastnosti akrylových kobercov ELITRA:

  • Tlmené farby dokonale zdôraznia moderný charakter interiéru a vnesú nádych elegancie;
  • Farba akrylových vlákien je odolná voči vyblednutiu aj pri vystavení slnečnému žiareniu - koberec je možné umiestniť kdekoľvek v dome, aj blízko okna;
  • Akryl použitý pri výrobe má antielektrostatické vlastnosti - koberec nenaberá statickú elektrinu, takže chôdza po ňom naboso alebo v ponožkách je veľmi príjemná;
  • Vysoká kvalita v kombinácii s vysokou odolnosťou materiálu a pružnosťou robí z tohto produktu krásnu dekoráciu na niekoľko alebo aj niekoľko rokov;
  • Výborne fungujú aj pri použití podlahového kúrenia – dlhšie udržia teplo;
  • Všetky koberce z kolekcie sú označené certifikátom OEKO-TEX, ktorý zaručuje bezpečné zloženie;
  • Akrylátové koberce môžu zo začiatku mierne prášiť - to je prirodzená vlastnosť tohto materiálu. Uisťujeme vás však, že to nie je v žiadnom prípade obťažujúce alebo škodlivé.

Urobte svoj interiér krásnym a elegantným po celé roky! Akrylátové koberce sú spojením kvalitného spracovania, krásnych vzorov a bezpečného používania.

Akrylové koberce z kolekcie ELITRA sme si zamilovali. Skontrolujte, ako krásne budú vyzerať u vás doma!

 

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku