HERIZ A0986B koberec Oriental béžová / bordový - bambusová priadza, exkluzívny, štýlový

Nový produkt

hrúbka koberca: 7 mm (+/-)

hmotnosť: o 3,30 kg/m2

druh priadze: 100 % bambusová priadza

hustota vlasov: 168.000 bodov/m2

výrobca: Dywany Łuszczów

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

848,38 € s DPH


Tabuľka dát

MateriálPoliester + Akryl
Tvarobdĺžnikový
Vzorrôzne vzory

Detaily

Bambusové koberce – luxus pre váš domov

Bambusové vlákna sú najlepším ekologickým materiálom, ktorý ľudia v súčasnosti poznajú. Bambus je rastlina, ktorá potrebuje na rast oveľa menej vody, absorbuje 5-krát viac oxidu uhličitého a produkuje o 35 % viac kyslíka ako podobné textilné rastliny, ako je bavlna. Tento materiál je tiež mimoriadne mäkký, odolný a zároveň podporuje udržateľnosť vďaka svojmu ekologickému pôvodu. Nie nadarmo sa bambusovým vláknam hovorí „zázračná látka“.

Bambusové koberce určite oslovia ako fanúšikov ekológie, tak aj milovníkov luxusných riešení. Ide o materiál, ktorý v našich podmienkach nie je jednoduché zohnať. Musí prejsť dlhú cestu a podstúpiť množstvo kontrol, aby konečne potešilo oko ako prvok interiérového dizajnu.

Proces získavania bambusovej priadze metódou Lyocell tiež nie je najjednoduchší. Pozostáva z mnohých časovo náročných etáp. Najprv sa bambus rozbije a vytvorí sa miazga, ktorá sa potom premyje, mnohokrát prefiltruje a prechádza cez dýzy, ktoré tvoria veľmi dlhé vlákna. Po následných procesoch prania sa tieto vlákna sušia a česajú na jednotlivé pramene nití, ktoré po primeranom strihaní môžu vytvoriť koberec.

Koberce z kolekcie HERIZ sú kombináciou klasických, nadčasových vzorov a krásnych farieb. Vďaka tomu tieto bambusové koberce dokonale zapadnú takmer do každého štýlu interiérového dizajnu. Bambus je unikátne vlákno nielen kvôli svojmu pôvodu, ale aj vďaka svojej odolnosti. Ide o veľmi odolný materiál, preto sa koberec výborne hodí aj do miestností v dome, ktoré sú pomerne intenzívne využívané.

Charakteristické vlastnosti kobercov kolekcie HERIZ:

  • Nádherné farby v kombinácii s nadčasovým vzorom dodajú miestnostiam jedinečný štýl, ktorý nevyjde z módy po mnoho rokov;
  • Vyrobené zo 100% bambusových vlákien - úplne ekologický materiál a odolný voči akémukoľvek poškodeniu alebo preliačinám. Je to tiež jeden z najušľachtilejších materiálov, z ktorých sa vyrábajú textílie;
  • Bambusové vlákna majú prirodzený, hodvábny lesk, ktorý dodáva kobercom luxusný a elegantný vzhľad;
  • Sú prirodzene odolné voči vývoju roztočov a plesní, čo z nich robí ideálnu voľbu pre alergikov a deti;
  • Bambusové koberce sa veľmi ľahko udržujú v čistote vďaka odolnosti voči škvrnám a prachu;
  • Sú ideálne aj na použitie podlahového vykurovania.

Výberom luxusného bambusového koberca investujete do produktu, ktorý spája krásu s funkčnosťou a podporuje trvalo udržateľný rozvoj. Ide o perfektnú voľbu pre tých, ktorí chcú do svojho interiéru dodať kúsok luxusu a zároveň sa starať o životné prostredie.

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku