Koberec AKRYL VALS 0W1733 C56 46 Abstrakcia na storový 3D slonová kosť / béžová

Nový produkt

hrúbka koberca: cca 13 mm

hmotnosť: cca 3,0 kg/m2

druh priadze: 100% acryl

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

577,30 € s DPH


Tabuľka dát

Materiálakryl
Tvarobdĺžnikový
Vzorrôzne vzory

Detaily

Akrylový koberec VALS - dokonalé riešenie pre milovníkov elegancie

Pred výberom dokonalého koberca do interiéru si každý kladie množstvo otázok. Aký koberec by ste si mali vybrať, aby vám zostal krásny po dlhé roky? Ktorý produkt bude najlepší pre ľudí trpiacich alergiami? Aký produkt kombinuje vysokú kvalitu a krásny dizajn? Odpoveď na všetky tieto otázky je jediná - akrylový koberec VALS.

Kolekcia AKRYL VALS bola vytvorená s cieľom vniesť nádych elegancie, štýlu a prestíže aj do skromnej miestnosti. Z krásnych vzorov a farieb sa môžu členovia domácnosti tešiť dlhé roky. To všetko je spôsobené tým, že akryl je jedným z najlepších a najodolnejších materiálov, z ktorých sa dá koberec vyrobiť. Svojou kvalitou rozhodne vyčnieva z lacnejších, syntetických produktov.

Akrylový koberec je najlepším riešením aj pre alergikov. Syntetické akrylové štetiny nespôsobujú alergie. Husté štetiny neabsorbujú prach vo vnútri. V dôsledku toho zostáva na vrchnej vrstve koberca a na udržanie bezchybnej čistoty stačí iba vysávač. Čo je tiež veľmi dôležité pri alergiách, v akrylových vláknach sa nemnožia roztoče, baktérie, plesne a huby.

Charakteristické vlastnosti akrylových kobercov VALS:

  • Tlmené farby dokonale zdôrazňujú eleganciu každého interiéru;
  • Farba akrylových vlákien je odolná voči vyblednutiu aj pri vystavení slnečnému žiareniu - koberec je možné umiestniť kdekoľvek v dome, aj blízko okna;
  • Akryl použitý pri výrobe má antielektrostatické vlastnosti - koberec nechytá statickú elektrinu, takže chôdza po ňom naboso alebo v ponožkách je veľmi príjemná;
  • Vysoká kvalita v spojení s vysokou odolnosťou materiálu a jeho flexibilitou robia z tohto produktu krásnu dekoráciu na niekoľko, ale aj niekoľko rokov;
  • Výborne fungujú aj pri použití podlahového kúrenia – dlhšie udržia teplo;
  • Všetky koberce z kolekcie sú označené certifikátom OEKO-TEX, ktorý zaručuje bezpečné zloženie;
  • Akrylátové koberce môžu zo začiatku mierne prášiť – to je prirodzená vlastnosť tohto materiálu. Uisťujeme vás však, že to nie je v žiadnom prípade obťažujúce alebo škodlivé.

Ak ste si náhodou kúpili lacný syntetický koberec, ktorý po niekoľkých mesiacoch nevyzeral dokonale, akrylové koberce vám zlú skúsenosť určite vynahradia. Vysoká kvalita v spojení s krásnym dizajnom dodá každému interiéru úplne iný charakter.

Overte si, ako akrylový koberec z kolekcie VALS zmení váš domov!

 

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku