Vlnený koberec OMEGA HARUN modrá

Nový produkt

DYWILAN

tloušťka koberce: cca 9 mm

hmotnosť: cca 2,60 kg/m2

druh priadze: 100% Přírodní vlny

Viac detailov

  balík odoslaný do 48 hodín
  medzinárodná doprava
  30 dní lehota na vrátenie tovaru
  2 roky záruky
  posielame dobierkou

238,20 € s DPH


Tabuľka dát

Materiálvlna
Tvarobdĺžnikový
Vzorrôzne vzory

Detaily

Mäkké, teplé, prírodné - objavte kolekciu OMEGA vlnených kobercov

Obývacia izba - jedna z najdôležitejších miestností v každej domácnosti. Preto stojí za to postarať sa, aby atmosféra v nej viedla k odpočinku a príjemným okamihom. Aby ste to zabezpečili, stojí za to vybrať si jeden, veľmi dôležitý doplnok - koberec. Vlnené koberce z kolekcie OMEGA sú nadčasovým produktom, ktorý svojou jemnosťou a teplom potešil mnohých milovníkov vintage a retro štýlu. Jemné orientálne vzory  v kombinácii s neuveriteľne elegantnými farbami vytvárajú krásny priestor na odpočinok a hru. Vlna používaná pri výrobe kobercov OMEGA je 100% prírodný a obnoviteľný materiál. Vďaka tomu si môžeme byť istý, že žijeme v harmónii s prírodou. Vlastnosti vlny sú neoceniteľné po celé generácie. Teplo materiálu Vám umožní relaxovať po náročnom dni.
Vlna bude fungovať perfektne v interiéroch, kde je problém s udržiavaním správnej vlhkosti vzduchu. Prirodzenou vlastnosťou tejto suroviny je, že výborne saje vlhkosť, keď jej je príliš veľa, a opäť ju vráti do ovzdušia, keď jej chýba.

Charakteristické vlastnosti koberca OMEGA:

- Vyrobené zo 100% prírodného materiálu, ktorým je vlna. Je preto šetrná k životnému prostrediu.
- Elegantné a krásne farby v kombinácii s vintage vzorom urobia interiér takmer kráľovským.
- Je certifikovaný OEKO-TEX, ktorý zaručuje bezpečné zloženie pre životné prostredie a ľudí.
- Najvyššia kvalita v kombinácii s vysokou odolnosťou materiálu a jeho flexibilitou spôsobujú, že tento výrobok slúži ako krásna dekorácia niekoľko alebo dokonca niekoľko desiatok rokov.
- Koberec vyrobený z vlny môže spočiatku jemne prášiť - to je prirodzená vlastnosť tohto materiálu. Uisťujeme Vás však, že to v žiadnom prípade nie je zaťažujúce alebo škodlivé.

Prineste do svojho interiéru nádych luxusu – vďaka vlneným kobercom je to možné veľmi jednoduchým spôsobom.
Oveľa vyššia kvalita v porovnaní so syntetickými kobercami poteší členov domácnosti komfortom a jemnosťou koberca po mnoho rokov.

Obývacia izba, spálňa alebo možno aj chodba? Do ktorej miestnosti vo Vašej domácnosti by sa OMEGA vlnené koberce hodily najlepšie?

Príslušenstvo

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sledujte nás na Facebooku