Kategórie

Informace

Koberce, ktoré možno prať v práčke - technologická novinka

Koberce, ktoré možno prať v práčke - technologická novinka

Koberce, ktoré možno prať v práčke - technologická novinka

Hľadáte koberec, ktorý sa ľahko čistí? Alebo možno máte doma domácich miláčikov, ktorých chlpy sú doslova všade a nechce sa vám denne tráviť veľa hodín vysávaním celého bytu? Ak áno, umývateľné koberce sú vyrobené práve pre vás!

Koberec je často hlavným a najväčším prvkom dizajnu interiéru. Okrem estetických funkcií má mnoho praktických funkcií: chráni podlahu pred chladom, zabraňuje pošmyknutiu na klzkých paneloch a pomáha ju udržiavať čistú. Navyše skvele poslúži ako prvok na označenie zón vo veľkých miestnostiach.

Koberce, ktoré možno prať v práčke sú novinkou, ktorá si rýchlo získala srdcia miliónov rodín po celom svete. Flís, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí, sa bude skvele hodiť do detskej izby, jedálne, kuchyne, kúpeľne a všade tam, kde je väčšie riziko zašpinenia.

Koberce na pranie

Ako udržať takéto koberce čisté?

Udržiavanie tohto typu koberca v čistote je mimoriadne jednoduché. Na každodenné použitie postačí pravidelné vysávanie. Pri väčších škvrnách však koberček poskladajte na kocky a vložte do práčky. Nezabudnite, že teplota prania by nemala byť vyššia ako 30 °C a pracie prostriedky pridané do bielizne by nemali byť príliš silné. Väčšie koberce, ktoré sa nezmestia do domáceho automatu, môžete odniesť do priemyselnej práčovne. Po umytí výrobok rozložte a vysušte. Ak ju necháte zloženú na sucho, môžete vytvoriť nevzhľadné modriny a záhyby. Dodržiavaním týchto odporúčaní môžete dosiahnuť, aby váš koberec vyzeral dobre aj mnoho rokov po jeho kúpe.

V ktorých miestnostiach sú koberce na pranie najlepšie?

V tejto veci sme obmedzení iba našou predstavivosťou, pretože tento produkt bude perfektne fungovať doslova v každej miestnosti domu. Koberce s dlhým vlasom budú najlepšie fungovať v spálni, detskej izbe alebo obývačke. Tie s krátkym kopom, do predsiene, kuchyne či jedálne. Všetky sú tiež skvelé ako kúpeľňové predložky.

Sú koberčeky bezpečné pre alergikov?

Samozrejme! Tieto koberce sú najlepším riešením pre alergikov a pre deti. Prach, ktorý spôsobuje nepríjemné neduhy, sa ľahko odstráni pri vysávaní aj umývaní. Pri výrobe sa používajú syntetické štetiny, ktoré neprášia a nespôsobujú alergie.

Skontrolujte, či sa aj vy nezamilujete do mimoriadnej funkčnosti kobercov novej generácie!

Sledujte nás na Facebooku